2
3
4
7
8

Vizitka

Zavod za razvoj in promocijo športa, kulture in turizma

Institute for the Development and Promotion of sports, culture and tourism

 Naslov: OF 11, 6000 Koper, Slovenija

Telefon: +386 (0)41 40 41 34

Matična številka: 6361722000

Davčna številka: SI 86575384

TRR: SI56 1010 0005 1873 946, BANKA KOPER d.d.

Odgovorna oseba: Nedjan Kastelic

E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

  

Naključna slika

REX MARIS

Zavod Rex Maris se že dalj časa ukvarja z izvajanjem in promocijo športnih, kulturnih in raziskovalnih aktivnosti, ki so vezane na človeku nevidna in neznana okolja ter jih skuša približati vsem tistim, ki so željni novih znanj in avantur.

Sredozemlje nam s svojimi naravnimi lepotami in danostmi ponuja ogromno možnosti za raziskovanje in spoznavanje narave.. V Zavodu Rex Maris se ukvarjamo z aktivnostmi, ki so vezane na:

  • morje in podmorje (raziskovanje morskih globin, foto in video dokumentiranje, izobraževanje in gojenje odnosa do narave)
  • kras (jamarjenje, raziskovanje suhih in potopljenih jam, foto in video dokumentiranje, izobraževanja iz vrvne tehnike in jamarskih veščin)

V sklopu Zavoda Rex Maris delujejo visoko usposobljeni in izkušeni potapljaški inštruktorji športnega, tehničnega in otroškega potapljanja ter jamarjenja in vrvnih tehnik.

Potapljaškem centru "REX MARIS", ki prav tako deluje v okviru Zavoda, pa sta možna tudi izposoja in servis potapljaške opreme, polnjenje jeklenk (zrak, Trimix, Nitrox,...) ter organizacija potopov in potapljaških izletov.
Vse pravice pridrzane - REX MARIS. ADMIN